miercuri, 29 iunie 2011

Coafuri de vara femei – Modele tunsori Noi

Coafuri de vara 2011 femei sunt la mare cautare in anul 2011, deoarece acesta se anunta din ce in ce mai calduros, iar coafura la o femeie este foarte importanta. In cazul in care nu suportati caldura sa stiti ca vara aceasta tunsorile scurte sunt la moda.

Parul prins in coc in sezonul calduros va fi o coafura usoara, in conformitate cu criteriile de vara aceasta, si va veti simti comod. Cocul din cele mai vechi timpuri este o coafura eleganta si totoadata usor de realizat. Poate fi realizat atat la o tinuta elegant, de club sau petrecere, dar merge si la o tinuta sport si de zi.

De vreun an doi coafura bob este la moda. De aceasta data este prezenta si in sezonul de anul aceasta vara 2011. In primul rand un lucru important este sa stiti ca aceasta coafura nu se potriveste femeilor cu fata rotunda, pentru ca le va face mult mai grase la fata. Coafura pentru parul scurt bob ne va ajuta sa scapam de vara caniculara, iar pana in sezonul rece lungimea parului va reveni la initial.

Parul impletit face parte si el din trendul de vara aceasta. Aceasta coafura da senzatia de romantic, ne ofera un aer mai rustic si nu mai avem nevoie de un specialist pentru a ne aranja parul. Ce trebuie sa mai stiti este faptul ca multe modele de coafuri se realizeaza cu ajutorul impletiturii.



Daca nu vreti sa va schimbati look-ul radical, si preferati parul lung sa stiti ca se poarta si in acest sezon acele coafuri naturale. Ce inseamna asta?. Puteti alege bucle mari, lejere si putin ciufulile sau asa zisele”bucle nearanjate”. Aceasta coafura poate fi realizata atat la tinute de seara asa cum aleg marile vedete de la Hollywood, iar pe timpul zilei este de preferat o coafura coc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites