miercuri, 29 iunie 2011

Sore - Love is music (single nou)

Sore Mihalache a semnat cu MediaPro Music si a inceput lucrul la materialul solo de ceva timp. Recent artista a lansat primul sau single cu impreuna cu casa de discuri la care e semnata si cu casa de productie HaHaHa Production.

Piesa se numeste "Love is music" si este una pop cu influente electro-funk, o abordare ce vine sa completeze stilul fresh si energic al artistei.

Ascultati mai jos imnul dragostei, "Love is music".


Noul single semnat Sore a fost lucrat cu cei de la HaHaHa Production. De muzica s-au ocupat Serban Cazan (Radio Killer), Don Baxter, Smiley si Sore. Textul apartine artistei si lui Smiley, iar piesa a fost lucrata in studio la HaHaHa.

Sore a declarat despre single:

"Colaborarea cu Smiley si MediaPro Music este unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au intamplat, pentru ca am descoperit o echipa minunata, alaturi de care am compus o piesa ce ma reprezinta 100%. “Love Is Music” este o piesa pop care exprima dragostea mea pentru muzica si avand in vedere ca noi toti iubim pe cineva, de ce sa nu ne exprimam dragostea prin muzica? Love is music poate fi imnul unei iubiri: "you're like music, so let me love you loud".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites