duminică, 10 iulie 2011

Bute a castigat prin KO dupa o lovitura FULGER! VIDEO

Lucian Bute a reusit sa castige meciul cu Jean Paul Mendy prin KO in repriza a 4-a dupa o lovitura senzationala cu bratul stang! Ceilalti doi romani, Bogdan Dinu si Viorel Simion, au castigat si ei prin KO!





Bute s-a tinut de promisiune si si-a aparat titlul mondial in fata lui Jean Paul Mendy.

Romanii s-au tinut si ei de cuvant si au iesit in strada sa sarbatoreasca o victorie istorica. Aproximativ 1000 de oameni s-au adunat la Universitate pentru a fi alaturi de campionul lor, in cea mai frumoasa noapte a sportului romanesc din ultimii ani.

Runda 4: Mendy reiseste sa aiba primul moment favorabil, insa Bute trimite o lovitura INCREDIBILA cu stanga si il face KO pe Mendy!

Runda 3: Bute reuseste cateva combinatii ce ii dau capul pe spate lui Mendy! Bute apasa pe acceleratie iar acest lucru lasa urme in defensiva lui Mendy.

Runda 2: Bute incepe in aceeasi maniera dar urca putin tempo-ul spre finalul reprize, reusind cateva serii ce au conectat bine.

Runda 1: Lucian Bute si Mendy s-au studiat reciproc. Chiar daca Bute a atacat mai mult, acesta nu a reusit sa conecteze nicio lovitura in plin.

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites