duminică, 3 iulie 2011

Wladimir Klitschko îl învinge fără drept de apel pe Haye şi e campion WBA, WBO, IBF şi IBO!

Wladimir Klitschko a cîştigat meciul în faţa britanicului David Haye la puncte, scor 118-108, 117-109, 116-110. Cei doi pugilişti s-au aflat în faţa celei mai importante întîlniri din carieră, întîlnire în care au boxat cu patru centuri mondiale pe masă la categoria grea: IBF, IBO, WBO, WBA.

Chiar dacă cei doi boxeri erau cunoscuţi pentru victoriile obţinute prin KO, meciul dintre Klitscko şi Haye a fost echilibrat şi a fost decis la puncte în favoarea ucrainianului care, împreună cu fratele său, Vitali, deţin toate cele cinci centuri mondiale la categoria grea.

Deşi a fost sigur pe el înaintea confruntării şi a încercat să-şi intimideze prin diferite modalităţi adversarul, Haye nu a dat dovadă de aceeaşi siguranţă şi în ring. Britanicul s-a lăsat aşteptat cîteva minute şi a vrut să impresioneze prin apariţia impunătoare, însă nu a fost suficient pentru a-l putea învinge pe cel mai mic dintre fraţii Klitschko. Pe durata celor 12 runde, ucrainianul a reuşit să se apere foarte bine, iar în momentele cheie a lovit inteligent şi a adunat punctele care la final i-au adus o victorie incontestabilă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites